Terasal.ro - Cahle de teracotă

CONTACŢI-NE LA 0040-740-135476 S.C. TERASAL S.R.L. Str. Regele Ferdinand Nr. 3/a
41550 - Salonta, Bihor, România

Despre noi

Societatea TERASAL, a fost infiinţată în 2005, având ca obiectiv principal de activitate, producerea şi comercializarea cahlelor de teracotă pentru sobe şi şeminee.

Cahlele de teracotă sunt presate mecanic, având modele şi culori ce satisfac toate cerinţele; cu glazuri mate sau lucioase, inducându-ne un stil modern sau antic.

Sobele de teracotă, pot asigura randamente ridicate de ardere si o eficienta eliberare a caldurii, indiferent de tipul de combustibil utilizat (solid sau gaz), ceea ce mareste independenta energetica a unei louinte, atat de necesara acum.

Şemineele, au în locuinţe un rol estetic ridicat, fiind de multe ori elementul central al unei incăperi. Vizualizarea flăcărilor dând căldura, mirosul şi sunetul lemnului care se usucă şi arde, creează trăiri de neuitat.

Prin varietatea de modele şi culori, cât şi atenţia pe care o acordăm calităţii produselor, am reuşit în cei câţiva ani de funcţionare să ne facem remarcaţi şi cunoscuţi atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă.

Nu trebuie uitat că teracotele au decorat faţadele unor clădiri. Noi suntem dispuşi să colaborăm în acest sens şi chiar în procese de restaurare sau reabilitare a acestora.